Zwemmen

Het meest technische onderdeel van de triathlon en tegelijkertijd het meest avontuurlijke. Open water zwemmen is lastig, maar ontzettend mooi tegelijkertijd. Lees onderstaand meer over hoe wij jouw zwemtechniek en ~conditie naar een hoger peil kunnen brengen.

Soepel en efficiënt zwemmen, zowel in binnen- als buitenwater.

Techniekanalyse

Zwemmen is bij uitstek een technieksport. Door beginnende triatleten vaak gevreesd en soms ontmoedigend. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Een goede techniekanalyse kan je al snel inzicht geven in je belangrijkste verbeterpunten.

Wij hanteren een techniekanalyse, waarin we op zoek gaan naar die verbeteringen die je snel kan toepassen en die het plezier in het zwemmen (terug) brengen. We maken hierbij een video-analyse, die je op je gemak thuis terug kunt kijken. Tezamen met onze techniektips kunnen we specifieke kracht- en lenigheidsoefeningen aanbieden die je makkelijk zelf thuis of in de sportschool kunt uitvoeren.

Soepel en effectief zwemmen zorgt ervoor dat je meer energie overhoudt voor het fiets- en het looponderdeel.

De techniekanalyse vindt plaats in zwembad De Boogerd in Oud-Beijerland of een zwembad bij jou in de buurt. De Techniekanalyse duurt maximaal 1,5 uur. De kosten bedragen eenmalig € 75,-. Vraag naar de kortingsmogelijkheden in combinatie met Persoonlijke Coaching.

Conditietest

Een goede indicatie van waar je conditioneel staat. Dat is het doel van de conditietest. Wij hanteren een test waarmee we op verschillende niveaus willen weten wat je vermogen is. Denk aan bijvoorbeeld je sprintsnelheid en je omslagpunt tussen je aerobe en anaerobe vermogen. Deze niveaus zijn van essentieel belang voor een effectief persoonlijk trainingsplan.

De conditietest vindt plaats in zwembad De Boogerd in Oud-Beijerland of een zwembad bij jou in de buurt. De Techniekanalyse duurt maximaal 1,5 uur. De kosten bedragen eenmalig € 75,-. Vraag naar de kortingsmogelijkheden in combinatie met Persoonlijke Coaching.

Persoonlijk trainingsplan

Een Persoonlijk trainingsplan start met een uitgebreid intakegesprek over je ambities. We kijken naar je voorkeuren, je ervaringen met trainen en wedstrijden en naar de tijd die je beschikbaar hebt om te kunnen trainen. We willen bijvoorbeeld weten welke trainingsvormen je plezierig vind en welke juist niet. Wat leidt tot snelle adaptatie of wat juist minder goed werkt. We kijken naar je fysieke gesteldheid zoals je conditie, kracht en lenigheid. En niet te vergeten naar je sterke en minder sterke punten als zwemmer of triatleet. Meer weten over een Persoonlijk trainingsplan en Persoonlijke Coaching?