Personal Performance Test Protocol

Personal Performance Test Protocol

Fietstest

Voor ervaren duursporters

Het Personal Performance Test Protocol (PPTP) is voor ervaren duursporters die al een aantal trainingsjaren achter de rug hebben. Het PPTP heeft als doel het startpunt voor een trainingsprogramma te bepalen.

Een goede analyse van de fitheid, sterke en zwakke punten in kracht en flexibiliteit, belastbaarheid en voedingspatroon is essentieel om effectief te kunnen trainen.

Afhankelijk van je keuzes, neemt je coach en één of meerdere specialisten de testen bij je af. De resultaten van het PPTP worden met je besproken en daarvan krijg je ook een digitaal rapport.

Overzicht van het PPTP

De PTPP bestaat uit de volgende testen:

  • Zwemtest
    In één uur analyseren we je mobiliteit, je zwemtechniek aan de hand van een video-analyse en doen we een Critical Swimspeed (CSS) test. Dit levert de input voor het bepalen van je verbeterpunten, waaraan we specifieke mobiliteits- en techniekoefeningen kunnen verbinden. Het levert daarnaast de basis voor het verbeteren van je techniek en conditie.
  • Fietstest
    In ons PerformanceLab of bij goed weer buiten bepalen we je conditie aan de hand van een veldtest. Daarnaast geeft onze Leomo MotionCaption Software een goed inzicht in je fietshouding en -techniek. Ook bij de fietstest bepalen we je mobiliteit. In onze ervaring kan de fietstest aanleiding zijn om een dynamische fietsmeting uit te voeren, zodat de fietshouding wordt geoptimaliseerd. De fietstest duurt circa 1 uur.
  • Looptest
    De looptest bestaat uit een analyse van je mobiliteit, je looptechniek en het bepalen van je basistempo. Ook hierbij gebruiken we de LEOMO MotionCaption om een goed inzicht te krijgen in je techniek. Dit vormt de input voor het trainingsprogramma met specifieke mobiliteitsoefeningen, loopscholing en trainingsprogramma. De looptest duurt eveneens 1 uur.

De afspraken kunnen gecombineerd worden op één dag, maar gezien de intensiteit van de testen is het beter om dit over een aantal dagen te spreiden. Alle resultaten worden met je gedeeld en vormen de input voor jouw Persoonlijke Trainingsplan.

Een afspraak is eenvoudig te maken

Een PPTP is snel in te plannen. De kosten bedragen € 125,-. Ga je gebruik maken van Persoonlijke Coaching, dan zijn de kosten van het PPTP € 75,- . Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onderstaande knop.