Bikkeltraining

Bikkeltraining

Bikkeltraining

Goed voorbereiden op het seizoen!

Elke vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur zwemmen we in het 50 meter bad van ZwemCentrum Rotterdam. Aan de hand van je persoonlijke trainingsschema werk je aan je techniek, duurvermogen en snelheid om uitstekend voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen.

In een groep trainen

Je staat er niet alleen voor! Samen met andere triatleten en wedstrijdzwemmers volg je de trainingen. Je kunt elkaar helpen in de techniekoefeningen of zo nu en dan de competitie met elkaar zoeken. Sowieso wisselen we altijd veel kennis en ervaring met elkaar uit en is het gezellig om even na te praten of iets met elkaar te gaan drinken bij restaurant Lisa, dat in hetzelfde gebouw zit.

Werken aan je techniek en conditie

Aan de hand van een video-analyse werk je aan je verbeterpunten met specifieke techniekoefeningen. Hiermee willen we bereiken dat je techniek een solide basis geeft voor je snelheid in de wedstrijden. Het eerste deel van de Bikkeltraining voer je je techniekoefeningen uit.

Het tweede deel van de Bikkeltraining staat in het teken van je conditie. Hiervoor houden we regelmatig een Critical Swim Speed test, zodat we effectief kunnen werken aan je wedstrijdtempo.

Persoonlijk trainingsschema

Elke week ontvang je vooraf jouw persoonlijke trainingsschema, zodat je weet welke techniekoefeningen en conditiewerk je gaat doen. Bijkomend voordeel is dat je je persoonlijk trainingsschema ook kan gebruiken op andere dagen, bijvoorbeeld als je op vrijdagavond even niet kunt.

Kennis maken?

Wil je een keer kennis komen maken en met de groep de groep mee zwemmen? Laat dat dan even weten via het inschrijfformulier.

Aanbod

Je zwemt elke vrijdag gedurende een kwartaal. Uitgezonderd zijn de feestdagen en de dagen dat het Zwemcentrum niet geopend is in verband met evenementen. De kosten bedragen € 13,95 per training, inclusief de toegang tot het zwembad, begeleiding door een zwemtrainer en een persoonlijk (online) trainingsplan.

Elk kwartaal geef je van tevoren aan welke data je aanwezig kunt zijn. Je betaalt dan alleen voor die data. Daarnaast rekenen we € 10,- administratiekosten. Opzeggen kan aan het einde van het kwartaal.