Je wilt je optimaal voorbereiden op het realiseren van je sportieve droom of een uitstekend wedstrijdseizoen. Je zoekt hiervoor een uitgekiende trainingsaanpak met persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde coach. Zoek niet verder. Wij gaan je helpen.

Resultaat door een uitgekiende trainingsaanpak met persoonlijke begeleiding

“If you want to finish, you will need to start”

Om een goede keuze te kunnen maken welke trainingsaanpak het beste bij je past, hanteren wij een 3-stappen aanpak. Hierin staan kennis maken met jou, met waar je conditioneel staat en wat je trainingsvoorkeuren zijn centraal. Lees onderstaand meer over onze aanpak.

#1 Intakegesprek

In ons eerste gesprek staat kennis maken centraal. Wie zijn we? Waar staan we voor? Waar willen we heen? Kunnen we elkaar vinden in een gezamenlijke reis die leidt tot de finishlijn van jouw sportieve droom of misschien zelfs verder dan dat. Wat gloort er op de horizon, wat is jouw echte droom is?

Een tweede belangrijk onderdeel is te weten waar je staat. Wat is je achtergrond en ervaring? Wat wil je verbeteren om je sportieve droom waar te maken of je wedstrijdseizoen optimaal te laten verlopen? Wat is daarvoor nodig?

Beide onderdelen komen in een uitgebreid intakegesprek naar voren. Wij nemen er ruim de tijd voor, reken op 1,5 tot 2 uur. Voorafgaand aan je afspraak, ontvang je een digitaal intakeformulier. Het invullen hiervan kost circa 30 minuten, maar bied je de nodige inspiratie.

Het intakegesprek is in principe kosteloos. Het kan plaatsvinden in onze praktijkruimte of bij jou thuis. 

#2 Startpunt

Als fundament voor een uitgekiende trainingsaanpak zien wij het als een absolute voorwaarde om te weten waar je staat met je conditie en techniek. We kunnen gebruik maken van een recente inspanningstest en techniek(video)analyse.

Als je deze niet hebt, dan gaan we deze gezamenlijk maken. We hebben verschillende mogelijkheden om voor elk onderdeel zowel de inspanningstest als techniektest uit te voeren.

Als je (her)start als duursporter, adviseren wij om een Sportgeneeskundig onderzoek te laten uitvoeren. Wij werken hiervoor samen met Sportgeneeskunde Rotterdam.

#3 Trainingsaanpak

Op basis van de informatie uit ons intakegesprek en de diverse testen, kunnen we een persoonlijke trainingsaanpak maken. Hierbij maken we een trainingsplan voor een bepaalde periode en spreken we af welke persoonlijke begeleiding je hierbij nodig hebt.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen een Persoonlijk trainingsplan te laten maken zonder persoonlijke begeleiding. Dat heeft niet onze voorkeur, maar we maken het wel mogelijk.

De kosten van persoonlijke coaching zijn afhankelijk van jouw sportieve ambities, de periode van de trainingsaanpak, je behoefte aan contact met je persoonlijke coach en de verschillende testen die nodig zijn.Meer interesse in teamcoaching ? Klik op de afbeelding.

Lees meer over onze teamcoaching