Over ons
WIE ZIJN WIJ

Emergo Tri Sports is ontstaan vanuit mijn passie voor de duursport.

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met wielrennen, schaatsen, hardlopen en triathlon. Ik heb zelf ervaren hoe het is om jezelf goed voor te bereiden op een sportieve uitdaging, maar ook hoe het is om langdurige blessures te hebben en te trainen om terug te komen op niveau. Hoe je training kunt combineren met werk en gezin en hoe je soms vervelende keuzes moet maken tussen de lange en de korte termijn.

In mijn maatschappelijke carrière heb ik als manager teams mogen leiden en heb ik veel medewerkers als coach mogen begeleiden. Als ondernemer heb ik te maken gehad met begeleiding van teams van familieleden, directieteams en bedrijfsteams.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en mijn theoretische achtergrond als coach, trainer en bikefitter ga ik je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Op een wijze die voor zowel voor jou als voor mij plezierig is. Want plezier vind ik net als onderling vertrouwen de belangrijkste basis voor de prestatie.


Arie Heerschap (1969)

  • Gecertificeerd triathloncoach (Nederlandse Triathlonbond)
  • Zwemcoach/-analist bij Zwemanalyse.nl
  • Gecertificeerd bikefitter (bikefit.com)ONZE AANPAK

Wij werken vanuit een aantal principes.

#1 Een topprestatie bouw je vanuit een stevig fundament. Des te solider deze basis is, des te beter kunnen we opbouwen naar jouw optimale fitheid. Om deze reden besteden we aandacht aan belangrijke onderdelen als voeding, inspanningsfysiologie en (mentale) wedstrijdvoorbereiding.

#2 Een topprestatie is het resultaat van een proces. Dat proces geven we samen vorm, waarbij we tussentijdse resultaten objectiveren door middel van testen. Dit kunnen zowel inspanningstesten als techniektesten zijn. Wij vinden het belangrijk dat je ervaart en daardoor je inzicht vergroot over hoe je lichaam reageert op inspanning en hoe je van daaruit structureel je prestaties naar een hoger niveau kunt brengen.

#3 We willen dat je je bij ons in goede handen voelt. Wij willen alles in het werk stellen zodat jij je doelen kunt bereiken. Het onderling vertrouwen is daarbij de sleutel. Dat vraagt om duidelijkheid over de verwachtingen die we over en weer naar elkaar hebben. Om een open mind, een positieve-kritische houding en de durf om vragen te stellen en twijfels te uiten. Vandaar dat wij altijd bij de start een uitgebreide intake houden en tijdens trainingen, besprekingen en wedstrijden oprecht luisteren naar en rekening houden met jouw mening.

#4 We willen dat je plezier hebt in het trainen en in de samenwerking met ons.SAMENWERKENDE PARTNERS

Als triathloncoach ben ik vooral bezig met het trainen en coachen van duursporters, veelal triatleten. Daarnaast richt ik mij als bikefitter op het optimaal afstellen van de fiets op het lichaam van de fietser via een dynamische bikefit.

Voor andere onderdelen die belangrijk zijn om jou optimaal voorbereid aan de start te krijgen, werk ik samen met een aantal deskundige partners:

  • Fysiotherapie: FysioConnect in Oud-Beijerland
  • Voeding: Nutrifit in Klaaswaal, Schiedam en Vlaardingen
  • Bio-resonantietest: Nieuwetijdsegeneeswijzen in Oude Wetering
  • Sportmedische keuringen: Sportgeneestkunde Rotterdam
  • Zwemtrainingen en -materialen: Zwemanalyse in Utrecht

Tezamen met FysioConnect en Nutrifit beheren we een community voor triathleten op Facebook waar alles draait om het delen van kennis:  Contact Info


Adres: Koninginneweg 98-A, 3262 JD Oud-Beijerland

Telefoon: +31 (0) 6 1963 1986

E-mail: arie@emergo-tri.nlOpeningstijden voor afspraken


Maandag: 19:00 pm – 21:00 pm

Dinsdag: 19:00 pm – 21:00 pm

Woensdag: 19:00 pm – 21:00 pm

Donderdag: 19:00 pm – 21:00 pm

Vrijdag: 19:00 pm – 21:00 pm

Zaterdag: 10:00 pm – 17:00 pm

Zondag: 12:00 am – 17:00 pm

Social Profiles