Plan 2020

Plan 2020

Plan2020

Start 2020 met nieuwe inzichten!

Op 11 januari 2020 organiseert Focus-on-Tri een middag vol workshops voor triatleten en andere duursporters. Neem deel en laat je inspireren door coaches, specialisten en andere triatleten.

Vanaf 12.30 uur ben je welkom bij The Boxing Company, Oost-Voorstraat 24, 3262 JE Oud-Beijerland. Het programma duurt tot 16.30 uur.

Gedurende de middag zullen Amber Hulleman, sportfysiotherapeut van FysioConnect, Marie-José Torenvliet, diëtiste van Nutriatleet en Arie Heerschap, triathloncoach van Emergo Tri Sports een aantal workshops verzorgen over:

  • Ademhaling
  • Blessurepreventie
  • Maag- en darmklachten tijdens het sporten
  • Voedingsstrategieën
  • Pedaalkrachtanalyse
  • Mentale weerbaarheid tijdens de wedstrijd

De workshops vinden plaats in twee rondes, waarbij je in kleine groepen interactief met elkaar aan de slag gaat. Doel van het programma is om je te inspireren en de nieuwe inzichten te verwerken in je trainingsplan 2020.

Deelnemen is makkelijk

We ontvangen je graag op deze middag vol inspiratie. We hebben 24 plaatsen gereserveerd voor deelnemers. De kosten van deelname bedragen € 28,-. Met onderstaande knop ga je naar het inschrijvingsformulier. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op. Tot 11 januari aanstaande!

Focus-on-Tri

Focus-on-Tri is een community die gaat om het delen van kennis over alle aspecten die met multisports zoals duathlon of triathlon verbonden zijn. Denk aan training, voeding, gear, fitness, wedstrijden, ervaringen, etc. Lid worden is eenvoudig. Ga naar de Facebook-pagina https://www.facebook.com/focusontri en meld je aan!