Workshop Baanwielrennen

Workshop Baanwielrennen

Workshop Baanwielrennen

Ervaren hoe het is om op de baan te rijden?

In het najaar organiseren wij een workshop Baanwielrennen op de wielerbaan in Apeldoorn. Je ondervindt hoe het is om hoog in de baan te rijden (hellingshoek 45 graden), hoe je snel bochten neemt en hoe je iemand passeert op de baan.

Ervaring opdoen op de baan heeft voordelen voor je stuurvaardigheid, je souplesse, snelheid en kracht. Daarnaast is het ook enorm leuk om met een groep wielerfanaten de baan te beleven!

Programma

We vertrekken om 8.00 uur vanuit Oud-Beijerland met eigen vervoer (carpoolen). We arriveren ongeveer om 9.30 uur bij de wielerbaan, waarna er even tijd is voor koffie en omkleden. Vanaf 10.00 uur gaan we onder begeleiding van deskundige wielerbaan-coaches 2 uur aan de slag. Tussendoor nemen we wel een korte pauze, aangezien het best intensief is. Na de workshop is het omkleden en gaan we nog even met elkaar lunchen voordat we weer huiswaarts gaan.

Aanbod

Er is ruimte voor 15 deelnemers. De kosten bedragen € 60,- per persoon. Hierbij is inbegrepen: workshop, fietshuur, koffie voorafgaand aan de workshop. NIet inbegrepen is: vervoer (carpoolen), lunch en extra’s.

Meenemen

Vanzelfsprekend wielerkleding. Handig is om een wielerjasje mee te nemen, omdat het koud kan zijn op de wielerbaan. Daarnaast helm, wielerschoenen en je pedalen. Ook is het verstandig om een bidon met (sport)drank mee te nemen voor de pauze in de workshop.